A potom jen tak
Anotace: neveršovaná zapomenutá v útrobách starého počítače vysvobozená neznámým technikem
záblesk ve tvé tváři
čtu ti zprávy z ranní kávy
a čichám k dnešním novinám
kručení lednice
vydávám za hladouvou píseň mého srdce
a není to příliš velká lež.
„Ukážu vám pane obraz životního cyklu“
říkám a pokládám svou dlaň na tvá ústa
to abys neprotestoval
a potom jen tak
jak jsem vstala neučesaná
předvádím
trochu erotický
tanec klíčícího semene.
před objektivem tvého chtění
zalévám kytky na parapetu
a nechávám se osvítit raním sluncem
a dělám
že nevím
jak mne pozoruješ.
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, Jin&Jang
Komentáře (0)