zbyl po tobě otisk
v polštáři
závan lásky sfoukl
svíci na oltáři
stýská se mi
po dotecích
po tvých měkkých rtech
hlavu unášenou v oblacích
tvé křehké prsty
na mé tváři
tvůj úsměv
víc než slunce září
srdce bije
tluče dál
vánek mi radost
ze života odevál
žijem
si své životy
první v mém srdci
jsi byla ty
šťastné chvíle vítr do plachet
vrací spánek
a ve snech rozbouřené moře
hladí teplý vánek