Pro pana x
Anotace: Tuto básničku jsem kdysi složila pro jednoho kluka.Jelikož ,ale nechci zveřejnit jeho jméno říkejme mu pan x
Pane x,Ty máš krásné oči,
jen je vidím,svět se točí.
Miluju úsměv Tvůj,
tak se zastav a u mě stůj.
Já Tě něžně pohladím
a poté Tě políbím.
Pak své srdíčko Ti dám,
protože Tě ráda mám.
Otázkou je,zda-li mě chceš
a za jinou nepůjdeš..?
Komentáře (0)