Anotace: ...
♫
Ozvěnu na rtech
polkli jsme společně
dej si mě na ex
na lásku
konečně!
do kafe dávku
lžičkou cukru
že jsem sladká? hmm...
vím
že ti teď v pravém koutku cuknu
Ale já nesladím... :)
31.03.2017 22:27:09 | Cappp
To buď rád :-))
01.04.2017 07:55:37 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?