rosteš kolmo vzhůru
z prvního máje
máš
noční můru
hladím tě po kůře
roníš jantarové slzy
zdálo se ti
o zubaté nestvůře
byl pozdní večer
první máj
rosteš sílíš v zelený háj
s motýly tančí jinotaj
tam
kde lišky na dobrou noc daj
víly a bludičky
paní pila utopená v močále
něha schoulená pod víčky
v koruně západ slunce
zalil tvé dva
ďolíčky