Anotace: Pouze silný déšť, co padá oblohou, mě nasytí, ryzí intenzitou, všechny póry mé kůže, pro mě není zlý, jako pro vás jsou, trny plané růže
Pouze silný déšť
Co padá oblohou
Mě nasytí
Ryzí intenzitou
Všechny póry mé kůže
Pro mě není zlý
Jako pro Vás jsou
Trny plané růže
Lidé,
Ztráta krve mi nevadí
Síla živlů mě uzdraví
Žnoucí slunce a ostrý déšť
Tu sílu v srdci já
Budu nést
A snít
O všem co mám rád
To málo co v sobě mám
Co v mrazivých hloubkách
Prožívám
Tvoji chůzi, vlasy a kroky
A pár písní a mé sny a touhy
Neumím se vzdát
Hlasy kolem nevnímám
Nestarám se o následky
Dveře zavírám
Prý jehlu v kupce vaty
Schovanou mám
Nestarám se o následky
Mimo proud davu žiju rád
A s dramaty ve mně
Jsem tu tebou a né sám
Jsem tu s tebou a né sám
Jsem tu s tebou a né sám
Je těžké to tak brát
Lidé věřte
Já ve špičkách prstů
Cítím ticho
Vibrovat
Cítím ticho před bouři
Vibrovat
(Hanuš Šparlinek, 24.3.2017)