Síla stoupá
dech se bouří
má kůže pne se
do strun
jsem nocí
z černých řas
ozvěnou v poušti
rty hladím
o jemné peří
vlasy si sčešu a nechám
do dlaně sevřít
svou krásu přišpendlím
ke tvému stínu
nahotu dám ti ... chceš ji?
v tónech
za příslibu
že jsi můj