Ty pohledy
- doteky -
… a nic víc …
Naposledy?
Nádechy
výdechy
- vzdechy -
… lásky jen polovic …
Tělo na těle.
Těla v sobě.
… žádné pocity? …
City domnělé
cítím k tobě
zmítána v zlobě
sama k sobě
… lásky deficity …
Rozum varuje.
Srdce nezvládá.
… milovat?
Či nechat to být? …
- srdce ignoruje -
Cit mě ovládá
pláč již převládá
… nemilovat!
Nechat tě jít ...