Anotace: a možná trochu na mol...
...
zas kroužit ve hvězdách
a ztrácet se v tvých velkých dlaních
vlhká toužit po lásce
sčesávat sny do kávy
a pak ji vypít
prokousat se němotou
velkých gest
mlčet
v tobě
nečekat až
rozkvetou třešně
nečekat až Petřín
zas bude patřit turistům
žít pro tvůj dech
co voní po Chardonnay
žít teď
/a pak už ne/