Nejkrásnější z Tvých básní...
22.09.2018 13:23:11 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Nebýt anotace a poslední věty neřekl bych, že je to báseň o lásce, ale je pěkná a hezky mi zní. Příjde mi to spíže jako báseň světloplachého člověka, který ze svého světa temné noci hledí na den se strachem. A děvčátko se bojí tmy, vyhlíží ráno. Zní to jako marná láska. Tak snad není. :-))
19.07.2018 17:48:57 | Semisek 48