Občas
(když jsme sami)
zahlédnu pohyb
co v rozích tmy
víří usazený prach
To jen odraz
zbytku světla
mezi námi
roztančil siluety
našich stínů
na stěnách
vyjděte z Platónovy jeskyně ven na sluncedne a tam se obejměte i se svými stíny**ST* :-D*
08.04.2017 09:44:23 | Frr