Anotace: Hlava vs. srdce
Stále v noci ze spaní
křičím jen Tvoje jméno,
snad se mi podaří
někdy zapomenout.
Zapomenout na to,
jak slastně přivíráš víčka,
laskáš můj krk a šiji,
nešetříš něžná slovíčka,
tak teď teprve žiji.
Měla bych zapomenout
jak nádherně jemně líbáš,
jazykem přejíždíš každou část,
můj klín vhlce rozněžníváš,
působíš mi tím dokonalou slast.
Musím pak zapomenout
na všechna krásná jména,
nenucená vyznání lásky,
jak klepaly se mi kolena,
neb vše chutnalo tak rajsky.
Teď zrovna ale nechci!
I když náš čas se rychle krátí,
snad život mi to zle nevratí.
Chci si užívat myšlenku každou,
těšit se na další naše setkání,
být moudrá Tvojí radou,
jsi přeci vrcholem mého hledání,
poslední romantik co není už k mání.
Ač jsi ten kdo vešel nečekán,
zůstáváš ve mne provždy uchován.