Některý písničky zpaměti dobře znám,
jsou tolik výstižné, malebné výrazy.
A v jejich obrazech dobře se poznávám,
bývá to dojemné(,) často až zamrazí.
Některý písničky, jednou až zahrají
mi úsměv na tváři, já se snad rozbrečím.
Lépe to snad žádný vyjádřit neumí.
A moje myšlenky hraničí s bezpečím.
Některý písničky mám s tebou spojený.
Vždycky mě dostane ta jejich produkce.
A jejich textům konečně rozumím.
A poslouchám je z pudu sebedestrukce.