Něžná růže
Anotace: Láska růží psaná..
Něžná růže
Za mýtinkou kde rostou pláné růže
Stojí chatrče prastará
Až tam přijdeš neklepej
Jen před práh polož růži plánou a odejdi do dálek dál
Růže pláná něhou psaná
Tělo trním oseté
Lásku marně hledá a stále nikdo nikde
Až tam budeš v dešti s růží v ruce stát
Vzpomeň si na mé oči
Polož růži na práh
Utíkej a hledej moje srdce trním poseté
Až jednou přijdeš k mým dveřím
Bez růže a soucitu
Otevřu ti dveře
Lásku tvou růži zasypu
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: piťura
Komentáře (2)
Komentujících (2)