Anotace: Aj keby si bola moja celá...
AJ KEBY
Aj keby si bola moja celá,nedotknem sa tvojho tela.
Aj keby si stokrát chcela, nejsi viac moja žena.
Aj ty ruža májová,povedz, kdo ti pomoza.
Rec: Aj tak ničeho nelutujem…
Hezké dílko.
02.05.2017 21:00:26 | Cappp
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?