Po rozchodu konec není...
V torzu světa ční jak růže z trní,
nezoufá, vždyť konec není.
Nebojíš se, neznáš smrt,
nemáš strach, vždyť nejsi vrah.
Na zlobu, na zlo ni na bezpráví,
nezlobíš se, nedáš na ní.
Ať si jde světem dál,
ty zdvihni meč
A peč na ní...
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)