pletu pomlázku
a před námi
celý ten svět
ve větvích
stromů slyším
kutálet se
barevný chumel
zvuků hrkaček
doletěl k nám
rychle uhýbám
jelitům přes zadek
větev z jalovce
rozbodá záda
Bože můj padám
padám do hnoje
17.04.2017 08:55:31 | Philogyny1