Velmi citlivý výlev
Anotace: Nu což, nejsem z křemene. Občas se rozněžním a oslavy příchodu jara tomu napomáhají.
Slyšíš? To je krev v mých žilách
Ano, neslyšíš nic než ticho a šum stromů
Bouři za oknem a zpěv hromů
Ač stojím tu viditelně při všech silách
Sval v hrudi stojí a odpočívá
Netepe a nebdí
Jen tehdy se probudí
Když mohu ochutnat tvá ústa žádostivá
Když mohu svou kůži tisknout na tu tvou
A topit se ve tvých vlnách vlasů
Dýchat vzduch střežící krásu
Než mi vjemy zase pryč odplavou
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, Jin&Jang
Komentáře (0)