Černá káva
Když se včera stmívalo
tvé oči střežily potají
oblohu
Důležitě a jemně
hladilas' kámen mudrců
a v tramvajích
rozlil se tvůj jemnoparfém
Tam, kde přespávají modelky
a kde se ruce skoro dotknou stropu
víříš svůj vřelocit
a mezi cestami
obývacích pokojů
stékáš po záclonách jak jarní déšť
Rozkvetlé astry zaléváš
pohledem svých očí
a do pokoje vléváš
milostnou černou kávu
kterou upíjíš pomalu
když dopoledne venku spěchají lidé
kamsi za svou povinností
Když včera k ránu svítalo
tvé oči střežily potají
můj spánek
Důležitě a jemně
hladilas' mé unavené spánky
a v nich se mi rozlil tvůj
jemnoparfém
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, Jin&Jang
Komentáře (0)