Anotace: ...
♫
O rty škytla
touha chladných nocí
vepsali mi do snáře
prý tě zase ztrácím
samota loudivá
má ke mně pas
zbrojím se do krásy
už tě neobleču asi
nechci
mít strach...
Tak Kačko tahle je vyjímečně hezká:-))
18.04.2017 18:04:35 | střelkyně1
Děkuju Markét :-))
18.04.2017 19:19:48 | Kett
touhy bývaj hodně dlouhý a někdy nosí podvazky... :)
18.04.2017 16:08:17 | Philogyny1
to teda :-))
18.04.2017 17:29:49 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?