Propletené ruce
Propletené ruce
To těm Tvým horkým dlaním,
královnám doteku,
se dnešním veršem klaním
a vzhlížím z pokleku.
Tvým neposedným prstům
jak po mém těle tančí,
kroků je náhle ku stům
a mé tělo se zjančí ...
Tvým proplétavým pažím,
té šikovnosti hadí,
které se nenabažím ...
Hladí ..
svádí ..
a radí,
že jako máslo s chlebem,
nůž s vidličkou jsou svoji,
tak Lásko vnímám Tebe ...
..má dlaň hledá tu Tvoji ..
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, zelená víla, jitka.svobodova, danaska, Fany, piťura
Komentáře (2)
Komentujících (2)