Anotace: první..
Inu -
první slovo sbírky básní.
Trhaje kopretinu,
trochu se zasním.
Na srdci kovadlinu,
nemyslet na splín.
Dvě slova za hodinu:
Miluji - krásním!
Říkám zlu narovinu:
Nadobro zhasni!
- Inu -
a vše je mi jasný.
:-), tak to je bezva moc, el sereno :-)! ST
22.04.2017 08:01:55 | Fany
:-) Díky Fany, to jsem rád :-)!
25.04.2017 11:39:53 | el sereno
:-) i já :-)!
25.04.2017 11:48:55 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?