Něžná víla
Něžná víla
Já se srdcem na dlani
Stálá jsem uprostřed holé vsi
Na srdce mé pršelo sněžilo i Slunce do něj pražilo
Bolest mnou probíjela tak krutě
Až jsem konec svůj viděla
Pak jsi mě objevil
Něžnou vílu od krve
Mé srdce uchopil a choval je
Hladil, miloval, hezkým slovem k sobě vábil
Líbal moje ústa a v mysli mi zanechával svojí blahou vůni
Pak jako by udeřil blesk
Jeho láska zmizela hned
Místo polibků plival mi do duše
Já stala jsem tam se srdcem na dlani
Odřená a krví prolitá od jeho falešné lásky
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Džihiro, Iva Husárková, Favi
Komentáře (5)
Komentujících (3)