vysvlékla jsi včejší večer
a odhodila do špinavého prádla
nejradši bych z toho brečel
jak si všechno zvládla
.......a stejně tě mám ráda
vrahu romantických večírků
odpouštím tvým provinilým očím
a znova budu věřit tvému lhaní
kafe provoňelo ránem
připravuji snídani
a s nedělním plánem
nesu housku na dlani