Privon si
Anotace: O touhach náhodných setkání
Náhodný setkání
Tvou vůni
Cítím
Tak blízko
Náhody nejsou
Chtěla bych mlčet
A dýchat
Tvou vůni
Tak mluvím o prekot
Tresu se
Vážně
Nevěřím
Privin se
privon si
Polib mě
Pomiluj
Nesmíš
Tak bez
Otoč se za mnou
Ať vím že ti vonim
Že i v tobě dnes zůstanu
Hluboko schovaná
Touzena
Žena
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Philogyny1, Akyš, Iva Husárková, Kapka, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)