Některé ženy to tak mají
Anotace: Ona je tvorem pro všechny
Už jsme spolu nějaký ten rok
a já stále cítím pachy jiných…
a slepě ji miluju.
Nad nalitou číší pohlcen bolestí a nenávistí
myslím, kde a s kým opět je
… ona se vždy vrátí…
nabitá a usměvavá,
opět z neznámých míst,
o kterých nechci ani raději vědět.
Je tak krásná a zároveň nebezpečná,
vášnivá, nevyzpytatelná
a nekonečně hluboká
studna nespoutané lásky
až mě mrazí tou svou mocí.
Miluji na ní vše… a snad odpustím
nezávazné úlety, o kterých vím,
že už se v tomto zřejmě nezmění.
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, kudlankaW, Jin&Jang, Poetik, piťura
Komentáře (2)
Komentujících (2)