Než rozbouří se ticho
chci na řasách protančit noc
doteky sílí a jsou tak strašně blízko
co vlastně ztratíme
když nemáme toho moc?
po vlasech
pouštní žár
do pramenů
se mi stočil
odcházím svůdně
kam...?
bez jména
které jsi mi jen půjčil...
Ty určitě se těšíš na moře,když tě políbí a pěna ti ustrojí šat
pak Tě měsíc svitem usuší a já přestanu lhát :-)
07.05.2017 11:21:18 | Danger