Anotace: ~~~
nevím, kde to jsem
zda na cestě
neb v branách ponebeských měst
nevím, kým jsem to vlastně...
čím můžu stát se
ve chvilce která mění svět
nevím, kdo Ty jsi
zda máš mě ješte...
jen o jedno Tě prosím
drž pevně
tiskni
nepouštěj
Lásko
je mi tak strašná zima...
:) ty už si zas plavala ve Vltavě!:)) Dýchej a nezastavuj se ... :)
28.04.2017 12:11:51 | Ragnell
Nene :-), ale máš pravdu drahóšku
Dýchej a nezastavuj!
Děkuji moc Marti :*
28.04.2017 12:14:38 | Malá mořská víla
:* :)
28.04.2017 12:15:56 | Ragnell