Indie
Zlákala mne na indii.
Jejich jídlo,
že je skvélý.
Než jsem stačil pozřít sousto,
byl jsem její.
Celý.
Tak to dělaj, přes ty chutě,
Indie a nebo Čína.
Říkají jen prostě "Zvu tě",
důvodem je divočina.
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, Kapka, Frr, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)