Zamilovaný smutek
Anotace: báseň tvořená z mých pocitů o lásce
Své verše pálím v kamnech
kde jasný plamen polyká řádky
pouze oheň ryšavý práskavě povzdech
nezbydou po nich ani památky
Za rozbitým oknem mraky pláčou
z cínových polštářů - tisíce slz
krůpěje z bělavých vaků vyskáčou
dřív,než zamilovaný smutek donesls
Myslím na tě když kvetou slova
láskou hynu jak luna za rozbřesku
než vpravím do hlavy kusy olova
nechte si své ruce bez potlesku
Přečteno 995x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Gigy, Frr, Ally, Divíšek., Jasmin de Paris, AngelLia31, Iva Husárková, Lioness, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)