Láska
Střet našich pohledů je kouzlo,
které svede rozesmát mě,
na dlouhou dobu.
Nevěřila jsem už dále,
že se znovu zamiluji.
A teď jsem zamilovaná a bláznivá.
Není to tělo, co mě přitahuje.
Je to tvůj úsměv, pohled a tvá starostlivost.
Tvůj silný charakter.
Necítím se jako muž, ani s tebou nechci bojovat, či soupeřit.
Vedle tebe se cítím být ženou.
Ty jsi opravdový muž. Takového jsem ještě nepoznala.
Nic není jako předtím. I když tvé srdce nejspíš nezískám,
mám krásný pocit, že bůh existuje.
Ty jsi totiž pro mě božský zázrak.
Přečteno 501x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura, Jin&Jang
Komentáře (6)
Komentujících (3)