Přej si,
přej si,
přej si!!
Lásko můžeš
si přát,
cokoliv.
Cokoliv co si
budu přát JÁ!
Jsem tvoje mrcha
nenažraná.
Jsem tvoje siréna zpívající o konci.
Lásko pro Tebe cokoliv,
co si budu přát.
Kdykoliv mi můžeš,
co chci dát,
zamilovaný hlupáčku,
zmuchlám tě a odhodím do kouta.
Miluj mě!
Tako jako já
miluju sama sebe.