Slova mi pláčou ve větách
uvnitř než mohou ven
myšlenky červenají na rtech ...
ať tajně řeknou
jak živý mám sen
o hříšných náhodách
sáhnem si na souhvězdí budeš li chtít
v nahotě skrytí
necháme červánky smát se
povýšená těla potem mýt
spolu v hájích budem bát se
možná si ještě vzpomenem
jak hladoví po lásce
touha nás sytí
...............................................
Stává se
že vina bolí
nedá se utajit nikde v myšlenkách
a všichni to vědí
tak se dívejte jaké to bylo
věrná nikdy
ale pro tebe tu jsem