Jaké je milovat
a jaké to milování?
..když nemáš nikde,
lásko, stání..
Jaké je snít
a chodit ve vlastním světě
netrápit se myšlenkou
..chci Tě-chce Tě?..
Jaké je cítit ten okamžik
tu přítomnost, to rozechvění
to co je...
a před čím úniku snad není
Jaké je...
... nahodilé okouzlení ...
... chvíle vášně v tom okamžení ...
... když ti láska vše změní ...
... někdy v bolest a utrpení ...
25.05.2017 19:42:28 | Marcella
je to žůžo :-) a blázinec :-)
04.05.2017 13:29:25 | hledač