Trochu se snad bála
když za vrátky stála
jako kdysi zas
Přibyly jim vrásky
z veliké té lásky
nic si nevzal čas
Políbení vroucí
pod třešní kvetoucí
v jaru plném krás
V podzimu života
netřeba samota
setkali se včas...
to je moc dobře... miluju dobré konce... děkuji za třešňovou pusu... ST. :-))
06.05.2017 05:01:13 | Iva Husárková