Sonatina
Tvé oči
jsou
krůpěje Tichého oceánu
a panenky
se zlatým rámem
jsou tajnou bárkou.
Tvé oči
jsou krůpěje potu
když se snaží
dostat nad hladinu
Po věky věků
jsou tam skryty.
Tvé oči
jsou
korály ve vodě
a tak tě prosím
dej mi je
do dlaní.
Přečteno 474x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, Nikita44, jitka.svobodova, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)