Anotace: Láska je život....
Láska je jako křehká sklenice,
když se rozbije, zůstane v nás ran tisíce.
Láska je jako veliký plamen,
když uhasne, tak je s námi amen.
Když budeš mi věrný, já budu taky,
a společně vzlétneme nad bílé mraky.
Když myslet na mě budeš, já budu též,
a postavíme spolu z lásky velkou věž.
Myslívám ne tabe každičkou noc,
láska má přece jen obrovskou moc.