Na začátku postavíš kulisy ze svých očních vtípků
znám ten pohled hladový
zacneš si se mnou hrát
a já sním
okouzlena vášní tvé role
mlčky usedám do lože
měkce tiše cěkám děj
a není mi do pláče
když přicházíš
všichni se vzdálí
a ve mně se bude hrát
jak váseň ochutnat
tvou roli znám zpaměti
jen pokaždé je jiná
jiná v nás
tam na konci dějství
v nás za oponou
jenom ty víš jak jsem to chtěla