peří se sype z polštáře
na kterým sedávala
o nocích
ještě do nedávna
má postelová vědma...
ošklivým jarním potokem
plujou zrezlý pukličky
k hrncům
co zakopány
v podpaždí jednoho lesa
a nikdo ať mi nevyčítá
že nevím přesně kde zakopány
ani co v nich bylo
než nadešel čas
co svařil kyselé víno
ze studniček
a chloupků
sukniček
sladce zasmrádlých
nevěr...
:-))))******* však dementní les je jak zakletý motýlí pes, romantická španělská ves....:-D*
07.05.2017 15:44:16 | Frr
Tuším, že to bylo letní podpaží lesa ... směsice pachů tajemných pokladů :)))
07.05.2017 15:34:08 | Ragnell