Dívám se a žasnu
Dívám se na ni
Její oči jsou jak
Černé studny
Utápím v nich
Svůj osud nudný
Čekám až ona
Protrhne tu nudu
Její krásou vnadnou
Já kořistí
Její touhy
Chtěl bych být
Snadnou
Lehnu si s ní
Do trávy
V obětí stanu se
Součástí
Jejích citů
Do náruče vezmu ji
Svléknu jí šaty
Udělám vše krásné
Smyslné
Dám jí šperk zlatý
Jen ne modlu
Obrázek svatý