Istota lásky
Chce počuť lásky vyznanie,
šepkanie, ľúbostných slov zvuk.
Nemám síl na hovorenie.
Dávam jej teplo mojich rúk.
Dávam jej istotu vo mňa.
Roky z nej môžem denne piť.
Naberať zo mňa až do dna.
V sebe ma môže obnoviť.
Môžeme ísť žitím spolu.
Prestrieť si čisté obrusy,
keď si zasadneme k stolu.
Láska dáva. Neprosí.
Láska neni hovorenie.
Mlčí. Nemá ponosy.
Do nej vkĺzneš nahý, bosý,
skloníš hlavu do jej rosy,
Keď veľmi ľúbiš Kohosi...
Anna Vodičková
Přečteno 684x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha2641212, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)