Anotace: Někdy jen málo stačí.
Nic bylo všude, až jsem se zalknula z toho ticha a ozvěna mých myšlenek překonala nářek poledních zvonů.
Odrážely se uvnitř mé hlavy a já se musela držet, aby se neotevřela má ústa a ten rachoat nezaplavil celý svět.
Hledala jsem dlouho a marně píseň, která by přehlušila ty nechutné zvuky. Avšak nic mě dostihlo a já se topila.
Najednou, v temnotě mého já vysvitlo světélko a já překvapeně zamrkala - byl jsi to ty.
Má ústa se pootevřela a v polibcích, hezky po malých kouskách, jsi mě vyslyšel.