Proč jen ty, lásko
Proč jen ty, lásko,
kameny na srdce nám dáváš,
proč jenom, lásko,
často jinde ty spáváš . . .
To kdyby ti chlapci více tě měli,
pak pole by orali, ženu milovali,
takhle oni do tý vojny chodí,
aby na tebe, lásko, zapomněli . . .
To kdyby ty dívky více tě měly,
děti by chovaly, muže milovaly,
takhle ony k tý řece chodí,
aby na tebe, lásko, zapomněly . . .
Proč jen ty, lásko,
nemáš to slitování s námi,
pak bez tebe, lásko,
my umíráme sami . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Vzala mi dech...
14.07.2017 10:50:15 | Janna
:-) jé, děkuju krásně, snad se Ti zase brzy vrátil :-)! Těší mě Tvoje povšimnutí :-)!
14.07.2017 17:53:02 | Fany
Lopata hrobaře o kámen zacinká
zůstala sama stát u vody chudinka
13.05.2017 00:40:58 | Dědek mrak