A jako Amore

A jako Amore

Anotace: Abeceda- (A) počátek

A,

jako amore,
říkáme láska,
snad divokráska,
tančící na stole...

A,

jako začátek,
obrovské touhy,
co nemůže odkráčet,
jak je věk dlouhý...

A,

jako Armida,
překrásná opera,
co neblesní la Scala,
toho času potkala.

A jako Amore!
Autor A.N.D.Y., 16.02.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A, jako a.n.d.y. Musela jsem napsat málá písmena,když to malá ve větě nebere.

16.02.2007 15:33:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí