Atraktivní
Anotace: Zaslepení pro nepoučené
Patologická láska
Znal jsem jednu
narušenou ženu,
která trpěla
potřebou být neustále
s někým,
a tak oslovovala
přemnoha mužů
kdy se seznamovala na akcích,
v totální euforii
nejen z drog
- a ženskému kouzlu-
vždy někdo podlehl.
Také já jsem byl tehdy
zamilován,
a slepě uvěřil,
že s touto ženou
bude budoucnost.
A nyní vím, že láska,
kterou má a možná i
PŘEDstírá
je nepravá a narušená,
protože miluje všechny
a jde jí jen o prožitek, peníze, sex
a vytěžování všeho,
co se dá.
Nevím, ale myslím,
že mnoho lidí to má tak nastaveno
-ve víru touhy-a jen prožitcích
(ne)podstaty
svého bytí!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)