4ry ročné obdobia
Anotace: Do kolecka,do kola a ty...stale si tu nebola.
Oblohou zimnou
mraky sa ženú
sú plné vločiek
mrazu a snehu
Z jari zas mraky
plné sú dažďa
vtedy si myslím,
že dá mi každá
A letná obloha?
tá je fakt čistá
začínam tušiť,
že niečo sa chystá
Obloha v jeseni
prináša zimu
a ja mám na teba
neskutočnú slinu
O chvíľu budú tu
metrové záveje
a výchor severný
ku mne ťa zaveje
...a moja duša,
s tou tvojou
sa zohreje...jeee...jeee...jeee...uz je?
Přečteno 479x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Jiparo, Poetik, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)