Zlomené srdce
Srdce strašně to bolí
i když rozum už ví
že rány se hojí
však pro lásku plakat se smí
miluji stále
tu tvou krásnou duši
však pro tebe se mnou je ámen
a srdce tvé už pro mě nebuší
však jednou se vrátíš
a zas budeš mě milovat
snad dřív než v lese se ztratíš
pak zas budem si slibovat
tu lásku věčnou
tak jako dřív
kdy bylas mou slečnou
a já nebyl ti na obtíž
nechci žít bez tebe
po všech těch letech
byla jsi moje peklo i nebe
teď už snad jen v jiných světech
prosím lásko
vrať se mi zpátky
ty má vyhraná sázko
život je krátký
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Jin&Jang, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)