Obrovskou díru a prázdno v srdci mám
když vím že tě Karolínko nemám
trvalo to chvíli asi minut pět
a stačilo to aby se mi zhroutil svět
Po čtyřech letech zabila jsi naši lásku
že jsem spolupachatel to jistě chápu
však já nejsem ten typ co se vzdává
věřím stále že ty jsi ta pravá
Chci zas chytnout tě za tvou jemnou ruku
chytnu tě a nepustím do konce věků
vybojuji si tě zpátky ty můj smysle života
jen když jsme spolu může existovat jednota
Prosím uvěř tomu že spolu máme být
jinak nemůžu už spokojeně žít