Zakoukaná . . .
jak z prachu cesty vydupaná
jak ze skořápky vyloupaná
jsem do tvých sítí
zamotaná . . .
jak jabloň těmi květy slitá
jak jaro co vždy léto vítá
jsem z šálku tvého
nedopitá . . .
a to ráno
kdy na těle nám svítá
už nejsem já
ta růže planá . . .
jen pokaždé
znova a znova
do tebe
zakoukaná . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Přenádherné, Fany:-)
28.05.2017 00:13:10 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
:-), jé, Leni, to je krásná reakce :-), udělala jsi mi radost, díky moc :-)!
28.05.2017 11:24:50 | Fany