Už je to den
Už je to den.
Hodiny jak o život
krájí můj sen.
Už je to den.
Bez písmene, bez řádky.
Tak moc tě chci zpátky.
Už je to den.
Vždyť chci málo.
Tebe.
Jen.
Přečteno 436x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, jitka.svobodova, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)